Cautare

1097 de rezultate pentru "buftea accident cozma" (2.73 secunde)
• Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
Victor Ponta s-a plans de la tribuna Consiliului National ca televiziunile au fost mai preocupate in week-end sa transmita informatii despre "partidul brunetelor" si "partidul lui Miron Cozma" decat sa dea imagini de la evenimentul PSD.
La Prahova, vulnerabilitatea PDL ar fi marea popularitate a sefului CJ Prahova, Mircea Cozma, ce va obtine fara emotii un nou mandat.
- PNL - senator Dorin Dobra, senator Nicolae Cozma, deputat Paul Victor Dobre, deputat Ionel Palar si deputat Mugur Cozmanciuc; - PDL - senator Traian Igas (presedinte), deputat Theodor Paleologu, deputat Raluca Turcan;
Este foarte greu sa mai ai acest certificatul de inmatriculare original, mai ales daca esti al treilea, al patrulea proprietar”, a declarat directorul grupului Xandor, Aurica Cozma.
In declaratie, Silviu Pocora a relatat cum pestele pus la vanzare, care zic ei era doar de 3 zile si avea eticheta de "peste proaspat", s-a dovedit a fi de fapt un produs alterat si cum Lidia Ardeleanu, sef departament din cadrul unitatii Metro 1, sub comanda telefonica a "directorului Cozma", i-a oferit clientului 2 sticle de vin la alegere de pe raionul special cu bauturi.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Octavian Manu - Presedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra Adela Mitu - Coordonator Relaii Publice si Promovare Ozana Cozma - Ceramica Cristina Chirculescu - Pielarie Sheila Ablamit - Vicepresedintele Asociatiei Romania - Dacia Casa Noastra.
In domeniul televiziunii, a fost posibil ca statutul de invitat de mare calibru sa fie obtinut de Miron Cozma, omul care a tras Romania inapoi cu ani de zile, care a coordonat mutilarea studentilor si a intelectualilor si care a facut un deceniu de puscarie pentru una dintre cele mai grave infractiuni, subminarea statului de drept.
Motiv pentru care presedintele-agent isi permite - fiind preocupat mai mult de procente - sa anunte ca "mai e timp”… de gandire in cazul unei posibile gratieri a minerului Miron Cozma.
Iar daca spunea clar ca nu vrea sa mearga impreuna cu cel care l-a gratiat pe Miron Cozma de exemplu, n-ar mai fi lasat loc la "analistii " de care pomeneam la inceput, sa interpreteze ei ce le tuna prin cap, gindindu-se ca ii fac si un serviciu presedintelui daca il scot popular, sarac si cinstit.
dar viitorul presedinte a declinat invitatia, motivat de decizia predecesorului de a gratia, printr-unul dintre ultimele sale acte prezidentiale, o serie de personaje mult prea controversate, incepand cu Miron Cozma.
S-a schimbat firescul, care a inceput sa devina firescul cel adevarat. Eliberarea minerului Cozma a revoltat intreaga tara si de aceasta data a fost firesc sa se intimple asa.
Dar asta nu trebuie sa surprinda, pentru ca vorbim despre aceeasi persoana care a semnat decretul de gratiere pentru Cozma si o adunatura de corupti, hoti, violatori si criminali.
Este foarte posibil ca initiatorul acestor grupuri de comando politic sa fie chiar Ion Iliescu, cel care a reactionat foarte rapid si a revocat gafa monumentala pe care a facut-o prin gratierea lui Miron Cozma.
Poate doar heruvimul Miron Cozma, atunci cind i s-a pus in circa revocarea gratierii, si a dat cu anatema in toti conducatorii Rominiei de ieri si de azi, dar el oricum nu mai intra in discutie.
Un singur lucru recunoaste Corina ca a gresit Iliescu cel sublim, cel perfect, cel fara de care PSD nu ar mai fi PSD: acela de a-l gratia pe Miron Cozma, la presiunile sindicalistilor. Ei, da, probabil ca a judecat bine Corina:
Marea mirare ramine insa lipsa oricarei scrisori deschise pe care sa o fi primit atunci cind, de exemplu, Iliescu l-a gratiat pe Miron Cozma.
A scos partidul din alianta postelectorala cu PUR si UDMR prin graba suspecta cu care l-a amnistiat pe Miron Cozma, imediat dupa 12 decembrie 2004, adica dupa ce se aflase ca Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei.
A scos partidul din alianta postelectorala cu PUR si UDMR prin graba suspecta cu care l-a amnistiat pe Miron Cozma, imediat dupa 12 decembrie 2004, adica dupa ce se aflase ca Traian Basescu a cistigat presedintia Romaniei.
google-analytics.com